Dă-te pe brazdă cu înaltă tehnologie: FIELD DAY Titan Machinery!

Agricultura românească face casă bună cu înalta tehnologie. Faptul a fost demonstrat și în cadrul celui de-al doilea eveniment FIELD DAY Titan Machinery, organizat joi pe Domeniile Lungu din localitatea Bivolari, județul Iași.

În ferma de aproximativ 3000 de hectare aparținând inginerului Vasile Lungu, Titan Machinery a livrat și a pus în funcțiune 5 sisteme românești de irigații de tip pivot, marca Variant Irrigation.

Participanții la cel de-al doilea eveniment FIELD DAY Titan Machinery au putut vedea astfel la fața locului cum funcționează sistemul românesc de irigare de tip pivot și ce înseamnă să ai posibilitatea să îți asiguri ferma cu sisteme de irigații de cea mai înaltă calitate, cu un control complet asupra lor și cu o investiție minimă, generată de avantajele producției exclusiv românească, de la Târgu Jiu.

Totodată, Titan Machinery România a adus și o semănătoare pentru plante păioase Väderstad Inspire 1200 și un tractor Case IH Optum 300 CVX.

FIELD DAY Titan Machinery s-a dovedit a fi un eveniment extrem de practic pentru fermierii din zonă, care au beneficiat de informație aplicată și de testare individuală a utilajelor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole