Cursuri GRATUITE de formare profesională cu atestat în ocupația de APICULTOR

Aflăm de la MADR că Agenția Națională a Zonei Montane vine în sprijinul celor care doresc să beneficieze de pregătire teoretică, de sfaturi practice oferite de apicultori cu experiență, dar mai ales, care au nevoie de curaj și motivație să înceapă o astfel de activitate. Astfel, cursurile de formare profesională pentru cei care doresc să se inițieze în ocupația de APICULTOR sunt oferite în mod gratuit, iar la finalul programului de formare, pe lângă un bagaj important de cunoștințe, cursanții vor primi și un atestat de participare.

„Agenția Națională a Zonei Montane, cu sediul în Municipiul Vatra Dornei, județul Suceava, strada Runc, nr. 23, organizează, GRATUIT, cursuri de formare profesională pentru ocupația de Apicultor. La finalul programului de formare, cursanții vor primi un atestat de participare.

Actele necesare înscrierii la curs sunt următoarele:

– copie carte de identitate (buletin) a beneficiarului;
– cerere de înscriere și Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
– fișa beneficiarului.

Cererea tip și fișa beneficiarului pot fi descărcate de pe site-ul ANZM la următoarea adresă: https://azm.gov.ro/informatii-de-interes-public/formulare-tip-inscriere-cursuri-de-formare-profesionala/

Înscrieri și informații suplimentare se pot obține la sediul oficiului de dezvoltare montană Runcu, str. principală, nr. 17, județul Dâmbovița sau la telefon: 0783272502. Persoană de contact: consilier superior, Laurențiu ROȘU, e-mail: laurentiu.rosu@azm.gov.ro.”

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole