CURSURI DE TRACTORIȘTI ÎN BIHOR

Direcţia pentru Agricultură Bihor a demarat, pe 15 iunie, un prim curs de formare pentru tractorişti agricoli, la care s-au înscris deja câteva persoane, a declarat Nicolae Hodişan, directorul instituţiei.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Cursurile de specialitate sunt susţinute de formatori autorizaţi din cadrul Direcţiei Agricole Bihor.

Înscrierile se pot face la sediul oricărei primării din judeţul Bihor, deoarece Direcţia Agricolă are personal delegat, sau la sediul DA Bihor, din Oradea.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Numărul nu este limitat, cursul începând în fiecare localitate sau într-o zonă când sunt minimum zece cursanţi înscrişi. Cursul costă 400 de lei, durează 360 de ore, teorie şi practică. Dacă orele de teorie se ţin chiar în localităţile de înscriere a cursanţilor, fie la sediul primăriilor ori în alte spaţii, unde specialiştii Direcţiei Agricole se deplasează la faţa locului, practica se efectuează în trei unităţi de mecanizare din judeţ, cursanţii Direcţiei Agricole urmând să fie instruiţi pe utilaje de ultimă generaţie.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

În urma absolvirii, cursanţii vor obţine o diplomă de calificare şi, în baza unui contract de colaborare cu o şcoală auto care are acreditare pentru categoria tractoare rutiere, carnetul de conducere pentru tractoare.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult