CURG BANII IN VALEA CHIOARULUI

O suma impresionanta de bani vine de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene pentru comunitatea din Valea Chioarului, conform unui comunicat de presa al Consiliului Judetean Maramures.

Este vorba despre aproximativ 20 de milioane de lei obtinuti de administratia locala, cu sprijinul Consiliului Judetean Maramures, pentru obiective extrem de importante pentru comuna.

Astfel, pentru realizarea obiectivului de investitii ”Sistem de alimentare cu apa si canalizare in satele Curtuiusu Mare si Varai”, din bugetul MDRAPFE s-a alocat suma de 12.826.830,00 lei, in baza Ordinului viceprim-ministrului, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene nr. 3680/2017, privind aprobarea listei de investitii si sumele alocate acestora pentru perioada 2017 – 2020. Valoarea totala a investitiei este de 13.450.790,00 lei.

Un al doilea proiect care a primit o finantare de 1.430.127,30 lei este cel privind ”construirea a doua poduri peste Barsau, in localitatea Valea Chioarului”, valoarea totala a investitiei fiind de 1.532.127,22 lei.

Cel de-al treilea proiect semnat de primarul Ioan Burde a fost pentru obiectivul de investitii ”Sistem de alimentare cu apa si canalizare in satul Fericea din comuna Valea Chioarului”.

Valoarea totala a acestui proiect finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene este de 6.329.060,00 lei, se mai arata in comunicat.

sursa: ziarmm.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole