18 ianuarie 2022 - 06:43

Curatenie la MADR! Inca o demisie din echipa de sefi din minister

După ce Daniel Botănoiu a anunțat pe Facebook că va părăsi Ministerul Ariculturii și Dezvoltării Rurale, un alt secretar de stat din echipa lui Petre Daea își anunță demisia. Este vorba despre Maricel Floricel Dima, a cărui eliberare din funcție a fost publicată în Mnitorul Oficial aseară, chiar în timp ce noul cabinet de miniștri își depunea jurământul la Palatul Cotroceni.

Astfel, plecarea lui Dima este prima care se oficializează în Monitorul Oficial, chiar înainte de cea a lui Botănoiu. Este de așteptat ca și alți membri din echipa fostului ministru să își anunțe demisiile începând cu ziua de azi, după preluarea șefiei ministerului de către Adrian Oros.

Noul ministru al Agriculturii și-a anunțat deja intențiile de intențiile de a evalua foarte atent echipa de la MADR, precum și angajații de la instituțiile subordonate. Astfel, în urma unui audit, noul ministru plănuiește să vină cu o echipă mai restrânsă, reducând în același timp numărul de funcționari, acolo unde atribuțiile acestora se dublează.

”După ziua de luni mă voi gândi foarte atent, însă, așa cum am promis, am înjumătățit numărul de ministere, așa că probabil vom înjumătăți și număul de demnitari”, a declara Oros săptămâna trecută, în direct la AGRO TV.