Curatenie la MADR! Inca o demisie din echipa de sefi din minister

După ce Daniel Botănoiu a anunțat pe Facebook că va părăsi Ministerul Ariculturii și Dezvoltării Rurale, un alt secretar de stat din echipa lui Petre Daea își anunță demisia. Este vorba despre Maricel Floricel Dima, a cărui eliberare din funcție a fost publicată în Mnitorul Oficial aseară, chiar în timp ce noul cabinet de miniștri își depunea jurământul la Palatul Cotroceni.

50882508 2130774076966559 1196930153293283328 n.jpg? nc cat=107& nc oc=AQmXL5tbhPlOQBgyz0uBeG5DADyTpFYljZmBXbUXtVphMIhR94h9dK EgTogHAoJbdc& nc ht=scontent.fotp3 1

Astfel, plecarea lui Dima este prima care se oficializează în Monitorul Oficial, chiar înainte de cea a lui Botănoiu. Este de așteptat ca și alți membri din echipa fostului ministru să își anunțe demisiile începând cu ziua de azi, după preluarea șefiei ministerului de către Adrian Oros.

Noul ministru al Agriculturii și-a anunțat deja intențiile de intențiile de a evalua foarte atent echipa de la MADR, precum și angajații de la instituțiile subordonate. Astfel, în urma unui audit, noul ministru plănuiește să vină cu o echipă mai restrânsă, reducând în același timp numărul de funcționari, acolo unde atribuțiile acestora se dublează.

”După ziua de luni mă voi gândi foarte atent, însă, așa cum am promis, am înjumătățit numărul de ministere, așa că probabil vom înjumătăți și număul de demnitari”, a declara Oros săptămâna trecută, în direct la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole