#CUMPĂRĂLOCAL – Campanie de conștientizare inițiată de antreprenori din Iași

#CUMPĂRĂLOCAL – Campanie de conștientizare inițiată de 15 antreprenori din Iași vor să transmită mesajul că, în primul rând, că există.

 
Există de ceva vreme în Iași, fac producție, livrează servicii excelente și militează pentru colaborare și susținere în cadrul comunității, spune Iuliana Sosu.
 
Nu-i niciun secret că fac eforturi extraordinare pentru a-și menține afacerile deschise, pentru a da salariile la timp și pentru a-și plăti chiriile. Mai știu și faptul că produse asemănătoare mai există, la un preț mult mai mic – produsele de serie sau de import adaugă Iuliana.
 
Apelul lor către comunitatea ieșeană, #CUMPĂRĂLOCAL, are scopul de a face cunoscut faptul că, în primul rând, reprezintă o alternativa locală, tangibilă, care are capacitatea și know-how-ul pentru a livra servicii și produse de top, personalizate.
 
Sunt producători locali care fac de la haine, până la cosmetice, sunt persoane tinere care au investit în afacerea lor și învață zi de zi cum să o facă tot mai bine. 
 
 
 
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole