Cum va fi vremea în cursul zilei de joi

Sunt șanse să plouă doar în zona montană și în Dobrogea.
vremea
Vești deloc bune pentru agricultori. Joi, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor crește în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 33 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zonă montană și în Dobrogea, unde doar pe arii restrânse vor fi averse slabe și descărcări electrice. Vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est.
La București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Temperatură maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade. Cerul va fi variabil. Vântul va suflă slab și moderat. În zonă montană, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în zonă Carpaților Meridionali, unde mai ales după-amiază, pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va suflă slab și moderat. Temperatura aerului va crește ușor.
Pe Litoral, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. La începutul intervalului trecător vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va suflă slab și moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse 27 și 29 de grade, iar cele minime între 21 și 23 de grade. Temperatură apei mării va fi cuprinsă între 26 și 29 de grade.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole