CUM STĂ ROMÂNIA LA CAPITOLUL VIȚĂ DE VIE

Romania se claseaza pe locul cinci in Uniunea Europeana in ceea ce priveste suprafata cultivata cu vita-de-vie, insa exporta doar 4% din productia de vinuri.

Declaratia ii apartine europarlamentarului clujean, Daniel Buda. Acesta a incercat sa afle de la oficialii Comisiei Europene care este modalitatea prin care tara noastra poate sa-si dezvolte acest sector.

Chiar daca Romania se claseaza pe primele locuri in Uniunea Europeana in ceea ce privest suprafata cultivata cu vita-de-vie, doar jumatate din suprafa respectiva corespunde standardelor europene. Drept dovada, tara noastra exporta o mica parte din vinurile pe care le produce.

In acest sens, europarlamentarul Daniel Buda a incercat sa afle de la oficialii UE, masurile care sa duca la cresterea standardelor de calitate si ce anume recomanda Comisia Europeana cu privire la dezvoltarea pietei cu scopul stimularii vanzarii acestor produse.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole