Cum se depune un proiect CÂȘTIGĂTOR pe Start-Up Nation 2022

A început depunerea proiectelor pe Start-Up Nation 2022, iar solicitanții care vor să aibă șanse reale să prindă finanțarea de 100.000 lei sau 200.000 lei trebuie să țină cont de câteva aspecte extrem de importante.

Toate acestea au fost explicate în emisiunea ”Agricultura la Raport”, la AGRO TV, de către consultantul Gabriela Fekete.

”Toată lumea a așteptat Start-Up Nation 2022. S-a deschis măsura cu multe întrebări și multe neclarități, și cred că o să le avem în continuare, la partea de cofinanțare. Mulți o să se gândească dacă are rost să depună, pentru că au fost obișnuiți fără cofinanțare, dar în acest an s-a lansat cu un aport de minim 15%. Mulți consultanți recomandă un aport de minim 30%, am auzit unii care vin chiar și cu 50% pentru a avea șanse.

Acest lucru se întâmplă pentru că primul criteriu de departajare la punctaje egale este valoarea echipamentelor, iar apoi vine aportul de cofinanțare. Din ce am înțeles, s-ar putea să fie ultimul Start-Up Nation, nu știu dacă este adevărat sau nu, dar se poate să fie ultima dată anul acesta.

Mai sunt și alte condiții și criterii de departajare, cum ar fi investițiile în energie verde, echipamente verzi sau panouri solare, mai sunt și cursurile, codurile CAEN, iar apoi, pe locul opt se află criteriul primul venit, primul servit. (…) Trebuie să mai știm că pot accesa 200.000 lei cei care doresc să angajeze două persoane după implementarea proiectului și 100.000 lei dacă angajează doar o singură persoană”, a precizat consultantul Gabriela Fekete pentru AGRO TV.

Mai multe detalii despre Start-Up Nation 2022, dar și despre alte linii de finanțare pentru antreprenori și fermieri, puteți afla urmărind ediția completă a emisiunii ”Agricultura la Raport”, realizată de Ovidiu Ghinea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole