Cum salvezi cultura în caz de stres (grindină, îngheț, secetă sau fito-toxicitate)

Cercetările și studiile arată că aminoacizii sunt substanțe organice specifice materiei vii, care se caracterizează prin prezența în aceeași moleculă a unei funcții acide și a unei funcții bazice și care intră în componența proteinelor, având o mare importanță în dezvoltarea plantelor.

Produsul  Naturamin-WSP fabricat de Daymsa are cea mai bogată formulă de aminoacizicultura liberi de pe piață  (80% din greutate). Acesta are un conținut ridicat de serină și prolină, promotorii de glicină-betaină, principalii protectori împotriva stresului. Acidul glutamic  este un compus esențial în sinteza de țesuturi vegetale și a clorofilei.

Naturamin-WSP poate fi utilizat atât în tratamente foliare, singur sau împreună cu fungicide, erbicide sau insecticide.

Naturmin-WSP este indicat mai ales pentru evitarea și depășirea proceselor de stres de orice natură: fizică (frig, îngheț, ploi, căldură), chimică (carențe, fitotoxicitate ), fiziologică (stres hidric) sau biologică (mane), precum și pentru creșterea producției.

Efectul Naturamin-WSP  în caz de fito-toxicitate. Peste tot se pot întâmpla accidente. La o fermă din Județul Călărasi, o suprafață însemnată de porumb a fost stropită cu spradoză de Pulsar, plantele fiind profund afectate și îngălbenite.  S-a aplicat 0,35 kg/ha de Naturamin WSP, iar efectul la 6 zile distanță se poate vedea alăturat.

cultura

Naturamin-WSP este certificat Ecocert pentru utilizarea in agricultura ecologică este comercializat de NATUR GRUP INTEGRAL SRL, iar informații tehnice și detalii puteți regăsi chiar aici. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole