CUM NE DĂM SEAMA DE CALITATEA UNUI VIN

Vinurile roze sunt considerate cele mai fine si delicate din lume, iar producătorii depun multa munca pentru a obține o calitate inaltă.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Intr-un interviu pentru Agro TV Moldova, vicepresedinta Asociației Somelierilor Europeni, Brigitte Leloup, a explicat cum aflamca un vin este de calitate, dar a venit și cu unele sfaturi către producătorii de vinuri basarabeni.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Uneori ne este destul de greu să alegem un vin, mai ales dacă este vorba despre un roze. În ultima perioadă tot mai mult se pune accent anume pe această categorie de vinuri, despre care se spune că simbolizează tinerețe, vacanță și sărbătoare. Deși se produce din struguri negri la fel ca vinurile roșii, diferența dintre acestea nu constă doar în timpii de macerație a boabelor și culoare, ci în tipul vinului realizat. Vicepreședinta Asociației Somelierilor Europeni, Brigitte Leloup, susțin că producerea acestui vin necesită multă muncă.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole