26 octombrie 2021 - 06:20

Cum faci rost de bani rapid? Prin amanet camioane şi utilaje

Dacă eşti proprietarul unui camion, tractor sau utilaj de construcţii şi ai nevoie de un împrumut rapid, nu trebuie neapărat să mergi la bancă. Acum, poţi lua un credit de la o instituţie financiară nebancară prin amanet camioane şi utilaje. Condiţiile împrumutului sunt foarte avantajoase, iar banii sunt acordaţi foarte rapid.

amanet camioane si utilaje
amanet camioane si utilaje

Mulţi români au probleme în a face rost de bani de pe o zi pe alta. Rudele sau prietenii nu deţin sume mari de bani, iar banca are nevoie de timp până să-ţi acorde un credit de nevoie personale. În plus, aceasta te pune pe drumuri pentru numeroase acte. De aceea, instituţiile financiare nebancare, care acordă împrumuturi pentru care laşi gaj maşina, duba, camionul sau diverse utilaje din construcţii şi agricultură, sunt din ce în ce mai căutate.

Când apelezi la amanet camioane şi utilaje, obţii evaluarea bunului direct la telefon. Următorul pas constă în transportarea vehiculului la parcul auto deţinut de firma respectivă pentru o inspecţie amănunţită, efectuată de un inspector autorizat. Dacă e vorba de un utilaj, inspectorul va fi cel care se va deplasa pentru verificare. Apoi, împreună cu reprezentantul firmei de amanet camioane şi utilaje, stabileşti suma de bani pe care vrei s-o împrumuţi, perioada şi comisionul. Nu mai trebuie decât să semnezi contractul şi primeşti banii pe loc.

Actele necesare pentru amanet camioane şi utilaje

Documentaţia pentru astfel de împrumuturi este foarte simplă. În cazul persoanelor fizice, nu este nevoie decât de un act de identitate personal, talonul şi cartea de identitate a vehiculului, plus cele două chei. În cazul persoanelor juridice, sunt necesare aceleaşi acte, dar şi certificatul de înregistrare a firmei, actul constitutiv şi ştampila unităţii.

Contractul cu o astfel de firmă se încheie pe o perioadă de 30 de zile, însă îl poţi prelungi dacă mai ai nevoie de timp, cu acelaşi comision stabilit şi fără niciun cost suplimentar. La final, trebuie să achiţi împrumutul şi comisionul, care este de 0,3% pe zi, dar scade până la 0,15% pe zi, în funcţie de sumă şi perioadă şi primeşti înapoi vehiculul sau utilajul pe care l-ai lăsat garanţie. Dacă nu poţi înapoia banii, firma de amanet auto îţi permite accesul la autovehicul, împreună cu posibili clienţi pentru vânzare.

Cu ce anume poţi garanta un împrumut nebancar:

Poţi beneficia de serviciile unei instituţii financiare nebancare dacă deţii următoarele: autoturisme, camioane, dube, vehicule de transport marfă, autotrenuri, autocare, basculante, betoniere, excavatoare, buldoexcavatoare, betoniere, macarale, stivuitoare, concasoare, pompe, buldozere, tractoare, combine, semănătoare, batoze, cositoare, grape, cultivatori, sortatoare, remorci, etc) sau cu linii de producţie. Tot procesul de creditare este simplu, rapid şi eficient!