Cum a cucerit Liviu Dragnea internetul românesc cu mâncărica de fasole și alte rețete

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a făcut valuri pe internetul românesc în ultimele săptămâni, după ce a început să publice filmări în care gătește diferite rețete de mâncare. Mai mult sau mai puțin ironic, videoclipurile sale s-au bucurat de un real succes pe platforme precum Youtube sau TikTok, iar acum ne-a explicat și ce l-a mânat în acest demers.

Dragnea a precizat pentru AGRO TV că aceste rețete filmate reprezintă o dorință mai veche a sa, în încercarea de a promova mâncarea sănătoasă și produsele românești.

”Este dorința mea de foarte mulți ani de zile de a face tot ce-mi stă în putere, indiferent în ce poziție sunt, publică sau privată, de a convinge românii să cumpere cât mai multe produse alimentare românești. Și nu numai alimentare”, a precizat Liviu Dragnea în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Presărate cu diverse comentarii politice și teorii ale conspirației, rețetele lui Liviu Dragnea au strâns deja sute de mii de vizualizări în mediul online. Firește, videoclipurile au strâns la secțiunile de comentarii și multe comentarii răutăcioase și glume la adresa fostului șef PSD.

”Gătitul acesta pe TikTok și pe YouTube a apărut din dorința mea de a convinge cât mai mulți români să gătească acasă, pentru că se poate găti acasă; nu este nici mai scump decât comanzi de la restaurant, nu este nici foarte greu. Unele rețete chiar sunt ușoare și mănânci mai sănătos, ceea ce pentru mine este important”, a mai spus Dragnea, în direct la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole