Cum au ajuns 10.000 de PORCI SĂNĂTOȘI să fie ARȘI DEGEABA!

Nepăsare a autorităților? Neputință? Sau și una, și alta, la un loc? Statisticile arată că aproximativ 9 milioane de oameni din întreaga lume mor din cauza foametei în fiecare an, dar uite că doar într-o mică regiune au fost sacrificați degeaba, aproape dintr-un foc, 10.000 de porci sănătoși.

S-a întâmplat în East Yorkshire, o regiune din nordul Angliei, unde crescătorii de porci au fost nevoiți să sacrifice și să ardă aproape 10.000 de animale din cauza lipsei de muncitori din abatoare, conform BBC.

Veterinarul Duncan Berkshire a spus că mulți porci au fost lăsați blocați în ferme, în loc să fie trimiși la abatoare, în ciuda încercărilor guvernamentale de a recruta măcelari suplimentari.

Asociația Națională a Crescătorilor de Porci a declarat că, în consecință, unele abatoare funcționau cu 25% sub capacitatea lor obișnuită.

Un crescător a spus că problemele i-au lăsat pe fermieri într-o „stare teribilă din punct de vedere mental”.

- Publicitate -

Lipsa forței de muncă în abator a fost pusă pe seama Brexitului și a pandemiei de Covid. مجموعة اليورو 2023

Kate Morgan, care conduce o fermă în apropiere de Driffield, a spus că mulți crescători de porci și-au pierdut afacerile.

„A fost un an provocator din punct de vedere emoțional, iar financiar este paralizant”, a spus ea.

Morgan a arătat că acumularea de porci cuplată cu creșterea prețurilor la furaje înseamnă o pierdere de 25 de lire sterline pentru fiecare animal. slots معنى „Am fost furioasă și supărată”, a spus ea.

Cifrele de la Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale (Defra) arată că Yorkshire este cea mai mare zonă de creștere a porcilor din Marea Britanie, reprezentând 37% din producția totală a țării.

În octombrie, guvernul a declarat că va permite 800 de lucrători străini de la abatoare să intre în Marea Britanie cu vize temporare.

În plus, Defra a spus că plătește abatoarele pentru a sacrifica mai mulți porci și închiriază depozite frigorifice pentru a depozita carcasele.

Un purtător de cuvânt a spus că „colaborează îndeaproape” cu industria pentru a rezolva restanța. مواقع المراهنات في كرة القدم

Veterinarul specialist în porci, Duncan Berkshire, a declarat că sacrificarea animalelor sănătoase i-a „devastat” pe toți cei care lucrează în industrie.

„Nu am mai văzut niciodată așa ceva. A ne trezi în situația de a privi la viața unui animal irosit când am făcut tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că au avut cea mai bună viață posibilă pentru a intra în lanțul trofic este pur și simplu detestabil”, a mai spus Berkshire.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole