Cultivarea ardeiului: cum sa plantezi si sa ingrijesti aceasta leguma

Ardeiul este o plantă ce ocupă un loc important între culturile legumicole din România. Partea comestibilă este fructul, ce se folosește la prepararea unei game largi de mâncăruri și conserve. Acesta se poate consuma și în stare proaspătă, în salate sau diverse preparate, precum și în stare uscată, sub formă de boia. Cultivarea ardeilor este una dintre afacerile agricole care pot oferi legumicultorilor un profit frumos. Totuși, tehnologia de cultură este una cu multe capcane, iar la final, prețul de vânzare al ardeilor este mult influențat de aspect și de gustul lor. 

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult