4 decembrie 2021 - 07:02

CU CARDUL LA PIATA – PRIMAVARA ACEASTA APAR PE TARABE NU DOAR TRUFANDALELE, CI SI POS-URILE

Introducerea plății cu cardul bancar în orice fel de piață din România este un proiect pe care Asociația Piețelor din România îl are în derulare de ceva timp.

Din primavara, odata cu aparitia trufandalelor pe tarabe, oboarele din Sibiu vor fi primele din tara unde cumpărătorii vor putea plăti cu cardul, direct la orice comerciant.

 

  1. Asta ne mai trebuie, sa mai cumparam si pos-uri, de ce nu ne obliga sa luam si gps-uri , poate a uitat clintul unde locuieste si il mai si ducem acasa de ce nu, avem altceva de facut?Dupa ce ca in fiecare an schimbam cate o casa de marcat hai sa le mai bagam pe gat si un aparat pos, poate se plictiseste omu la vanzare , asa isi ia toata familia cu el la taraba, unu vinde unu bate pe casa de marcat si unu face plata cu pos-ul. S-a dus dracu tara asta de tot. Functionari publici sa munceasca cat mai putin si taranul roman sa traga pana moare. Ne depunem declaratiile online acum , cumparam semnatura electronica , sa nu mai munceasca putorile de la anaf, mai dam noi niste bani in plus ca avem prea multi si asa. Rusine!

Comments are closed.