Criza din Ucraina dă alarma printre miniștrii Agriculturii din UE!

Conflictul din Ucraina provoacă pertubări majore în toată lumea, inclusiv în domeniul agroalimentar.

Ministrul Adrian Chesnoiu participă miercuri, 2 martie 2022, în sistem videoconferință, la reuniunea informală a miniștrilor agriculturii din Uniunea Europeană, pentru a discuta situația pieței produselor agroalimentare în urma intervenției militare ruse în Ucraina.

Porivit unei informări de pe pagina de Facebook a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), temele ce vor fi puse în discuție în cadrul reuniunii vizează schimbul de informații și previziuni în privința rezervelor și a prețurilor, identificarea problemelor care necesită o vigilență deosebită, precum și analiza acțiunilor întreprinse atât pe plan intern, cât și în ceea ce privește cooperarea internațională.

De asemenea, miniștrii vor discuta despre aprovizionarea cu alimente și securitatea poporului ucrainean, precizează reprezentanții MADR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole