CRIMA LA O STANA DIN ALBA

Un bărbat, angajat ca cioban la o stana, a fost omorât în bătaie pe o pășune din satul Bălcaciu. Acesta a fost acostat vineri seara de un tânăr din comuna Șona care dorea să își recupereze o datorie. Totul s-a transformat într-un conflict, în urma căruia victima a decedat. Principalul suspect a fost reținut și arestat preventiv, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată şi riscă, dacă este găsit vinovat, până la 25 de ani de închisoare, potrivit alba24.ro.

Victima avea 48 de ani și era din județul Mureș. Crima a avut loc vineri seara, 9 iunie, iar sâmbătă, principalul suspect, un tânăr în vârstă de 30 de ani din comuna Șona, a fost reţinut şi arestat preventiv prin decizie la Tribunalul Alba.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Comunicatul Parchetului:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus la data de 10.06.2017, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului IACOB FLORIN, în vârstă de 30 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată.

La data 10.06.2017, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba a admis propunerea si a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

În fapt, s-a reținut că, în data de 09.06.2017 în jurul orelor 15,00, pe fondul consumului excesiv de alcool și în scopul restituirii unei pretinse datorii de 100 lei, inculpatul Iacob Florin s-a deplasat pe o pășune situată pe raza administrativă a comunei Jidvei, județul Alba, unde se afla un container folosit cu destinație de locuință de către victima B. I., împrejurare în care a pătruns fără drept în acest adăpost, pe ușa de acces, care era deschisă, și a solicitat victimei remiterea sumei de 100 lei. În momentul în care victima i-a răspuns că nu are de unde să îi dea banii, a început să o lovească în mod repetat și cu intensitate, cu pumnii în zona feței, până când victima a căzut pe podeaua containerului, apoi a târât-o afară continuând să o lovească cu pumnii, exercitând totodată și o comprimare asupra gâtului. Victimei i s-au pricinuit leziuni care au avut legătură de cauzalitate directă necondiționată cu decesul.

Ulterior, inculpatul a luat din acel container mai multe bunuri aparținând victimei (un aragaz cu butelie), în scopul însușirii pe nedrept.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Alba — Serviciul de Investigații Criminale și Secției 6 de Poliție Rurală Jidvei.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole