Cresterea suinelor in lume – Retrospectiva lunii septembrie

Tehnologia Weda Dust Control, premiata la SPACE

Weda a câștigat un premiu la categoria Inovație pentru tehnologia sa inteligentă de Ventilație ;i control al prafului în adăposturile de suine. Tehnologia pentru ventilația rezervoarelor de alimentare a fost desemnată câștigătoare, deoarece reduce cu 95 % cantitatea de praf din zonele de nutriție, atunci când furajele sunt dozate în sistemele de alimentare cu lichide.

Agromek va avea loc în ianuarie 2021

Expoziția agricolă daneză Agromek va avea loc între 19 și 22 ianuarie 2021 în Centrul Expozițional MCH din Herning, Danemarca. Această schimbare este o consecință a faptului că expoziția SIMA, din Franța, și expoziția germană EuroTier și-au schimbat datele de organizare, ceea ce prezintă dificultăți practice pentru expozanții și vizitatorii care doresc să participe la Agromek.

VIV Asia a ales complexul expozițional, Impact pentru evenimentul din 2021

Spațiul comercial Impact din Bangkok, Thailanda, va fi noua bază pentru VIV Asia 2021. Mutarea către acest loc mai mare prevede creșterea continuă a expoziției internaționale pentru producția și procesarea proteinelor animale. Cu aproximativ 1.200 de expozanți internaționali și peste 45.000 de vizite profesionale din toată lumea înregistrate în 2019, VIV Asia prezintă toate speciile de animale.

CPF nu vede nicio problemă din cauza febrei porcine africane

Și, cum suntem în Thailanda, să spunem că izbucnirea febrei porcine africane în Asia de Sud-Est nu a avut niciun impact asupra obiectivelor Charoen Pokphand Foods, potrivit Prasit Boondoungprasert, managerul companiei. Aceasta, spune el, se datorează diversificării afacerilor și proporției echilibrate de produse din carne. Între timp, compania a înregistrat o creștere a exporturilor de pui în China, atât din punct de vedere al volumului, cât și al valorilor.

ViroVet va coopera cu Pirbright pentru a dezvolta medicamente anti-PPA

Compania belgiană de biotehnologie ViroVet va colabora cu cercetătorii de la Institutul Pirbright, Marea Britanie, pentru a dezvolta primele medicamente antivirale care acționează împotriva febrei porcine africane. În absența unui vaccin, medicamentele antivirale ar putea oferi o metodă alternativă de control, care ar ajuta la limitarea semnelor clinice la porci și la replicarea redusă a virusului. Acest lucru ar putea reduce răspândirea bolii și ar ajuta la controlul focarelor, reducând numărul de porci pierduți.

Ceva și Biotecon introduc kit-ul de testare pentru combaterea salmonellei

Un nou kit de diagnostic în timp real, care va ajuta crescătorii de porci să lupte împotriva infecțiilor cu salmonella din fermele lor, a fost dezvoltat și produs de Biotecon Diagnostics în cooperare cu Ceva. Testul extrem de sensibil folosește ADN-ul pentru detectarea și diferențierea dintre tulpinile de vaccin și tulpinile de câmp ale Salmonella Typhimuriu. Cu acest kit de testare, rezultatele pot fi obținute în 24 de ore, comparativ cu 5 zile pentru testele existente. Testul este sigur și fiabil, fără falsuri negative.

De asemenea, Ceva anunță organizarea celui  de-al patrulea Summit global pentru protecția animalelor, în colaborare cu Asociația Veterinară Mondială.

Boehringer Ingelheim investește în centrul de producție de vaccinuri

Boehringer Ingelheim dezvoltă unul dintre cele mai mari site-uri de producție de biotehnologie pentru vaccinurile veterinare din Europa. Prima cărămidă a fost așezată în mod simbolic pentru acest complex la 20 septembrie, la Centrul de 15.000 m2 din Lyon, Franța. Investiția de peste 200 de milioane de euro va crește semnificativ capacitățile de producție pentru antigene și vaccinuri împotriva bolilor extrem de contagioase.

MSD: Apel pentru depuneri de premii de porc de înaltă calitate pentru 2020

MSD / Merck Animal Health a inițiat Premiul “Pork High Quality 2020”, care va fi acordat unui recent absolvent de Doctorat, oferindu-i oportunitatea de a-și prezenta cercetările în cadrul unei viitoare întâlniri MSD Animal Health care va avea loc în Europa, în America și în Asia în 2020. Doritorii care vor să intre în competiție, inclusiv cei din România, își pot trimite înscrierile pe site-ul companiei.

Elanco lansează „platforma de conducere gândită”

Elanco, la sărbătorirea primului an de independență, și-a stabilit scopul, un cadru de responsabilitate socială corporativă (CSR), avansând bunăstarea animalelor, oamenilor și a planetei și permițând companiei să își realizeze viziunea asupra alimentelor. Compania subliniază convingerea companiei că animalele sănătoase sunt esențiale pentru probleme precum securitatea alimentară și nutriția, sănătatea și bunăstarea umană și sustenabilitatea.

Hog Slat deschide noul magazin din Michigan

Producătorul și furnizorul de echipamente pentru animale, Hog Slat, a anunțat deschiderea unui nou magazin în Michigan. Noul magazin de 550m2 are o linie completă de echipamente de producție pentru suinie, păsări de curte și curcani, care oferă o linie exclusivă de echipamente de ventilație și hrănire GrowerSelect de la Hog Slat.â

Denkavit: Achiziționarea nutriției Grober

Compania olandeză de proprietate familială Denkavit a ajuns recent la un acord cu filiala lor americană, Grober Nutrition, pentru achiziția sa. Grober Nutrition este o companie tânără de nutriție și ingrediente pentru hrana animalelor din New York. Denkavit este în afaceri de mai bine de 80 de ani specializându-se în alimentația animalelor tinere și ingrediente alimentare.

Proteina Hamlet găzduiește seminarul tehnic în China

Proteina Hamlet a găzduit recent un seminar tehnic la Guangzhou, China, împreună cu USSEC și Vland. Seminarul s-a concentrat pe modul de pregătire pentru interzicerea promotorilor de creștere a antibioticelor și utilizarea oxidului de zinc în dietele animale din China. La eveniment au participat nutriționiști și veterinari, personal de la fabrici de furaje și premixere, precum și academicieni. Printre prezentatori s-au numărat prof. Georg Dusel, Universitatea Bingen, Germania și Lars Sangill Andersen, nutriționist.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole