27 mai 2022 - 19:27

Cresterea pietei globale a micronutrientilor pentru hrana animalelor

Potrivit cercetării pieței, piața globală a micronutrienților din hrana animalelor este prevăzută să asiste la o rată de creștere anuală compusă (CAGR), de 4,2% între 2018 și 2026. Un factor determinant major este conștientizarea crescătorilor de animale din țările în curs de dezvoltare.

În perspectivele sale viitoare, „Piața de micronutrienți pentru hrana animalelor: analiza globală a industriei 2013-2017 și prognoza 2018-2026”, PMR spune că pe baza creșterii animalelor, segmentul rumegătorilor își va menține dominația pe piața de micronutrienți pentru hrana animalelor, cu un CAGR semnificativ de 3,6% în perioada de prognoză.

Țările în curs de dezvoltare continuă să arate o creștere a cererii de produse derivate de la animale, ceea ce duce la creșterea constantă a cererii la nivel mondial de micronutrienți pentru hrana animalelor. Creșterea producției globale de furaje combinate pentru animale, care a crescut de la 1.032 Mn MT în 2016 la 1069.9 Mn MT în 2018 este un factor cheie pentru piața de micronutrienți în ceea ce privește hrana animalelor. Micronutrienții sunt o parte integrantă a producției de furaje compuse și, ca atare, cererea de micronutrienți pentru hrănirea animalelor a fost proporțional în creștere.

Producția de carne

Producția globală de carne în 2017 s-a situat la 322,36 Mn MT. Odată crescut PIB-ul, consumul de carne și produse din carne este în creștere în țările în curs de dezvoltare, iar pe măsură ce cererea de produse procesate din carne se mărește, la fel și piața de micronutrienți pentru hrana animalelor.

Segmentele de porci și păsări de curte

Raportul precizează, de asemenea, că segmentele de porci și păsări de curte vor înregistra rate mari de creștere între 2018 și 2026, în timp ce segmentul rumegătorilor este de așteptat să rămână pe poziția de lider pe piață pentru micronutrienții pentru hrana animalelor până în 2026.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.