Crește subvenția la ovine și caprine! Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ministrul Daea

Crescătorii de ovine și caprine vor beneficia de o subvenție mai mare pe cap de animal, începând in 2023, anunță ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea.

Într-o intervenție în emisiunea ”Agricultura la Raport” la AGRO TV, șeful MADR a precizat că sprijinul cuplat pentru crescătorii de ovine și caprine va fi mai mare în perioada 2023-2027 decât în prezent.

”Rețineți ce vă spune Petre Daea, și știți foarte bine că lucrurile acestea sunt corecte. Eu nu fac promisiuni, eu fac ce trebuie, fac, nu promit. V-am spus că pentru Planul Național Strategic, în viitorul exercițiu financiar al Uniunii Europene, este mai mare sprijinul cuplat la ovine și caprine decât acum”, a precizat Petre Daea pentru AGRO TV.

Potrivit primului draft al Planului Național Strategic elaborat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, sprijinul cuplat pentru ovine și caprine ar fi urmat să fie de 25,27 euro/cap de animal în 2023, urmând să ajungă la 24,2 euro/cap de animal în 2027. Comparativ, subvenția pe care o primesc fermierii în 2022 este de 15,91 euro/cap de animal.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole