Crescătorii de vaci din România, Franța, Ungaria se întâlnesc la Pojorâta!

Crescătorii de vaci de carne și lapte dar și factori de decizie din domeniul agroalimentar vor participa în zilele de 15-16.09.2022, în localitatea Pojorâta, județul Suceava, la Conferința A.C.B.C.R. 10 ,,A fi sau a nu fi’’- Prezent și perspective pentru creșterea vacilor în România. Organizatori sunt membrii Asociației Crescătorilor de Bovine pentru Carne din România, iar la eveniment vor fi prezenti circa 1.000 de crescători din toată țara.

Crescătorii de vaci

La acest eveniment vor fi invitați fermierii membri ai A.C.B.C.R., crescători de vaci de carne și lapte, precum și factorii de decizie din domeniul agroalimentar, respectiv Guvernul României, Parlamentari/Europarlamentari, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Academia de Științe Agricole și Silvice, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție Animală, Agenția Națională pentru Zootehnie, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, colaboratori externi (Herd Book Charolaise și Herd Book Limousine/Franța, Asociația Crescătorilor de Charolaise Ungaria), parteneri de la Asociațiile de profil și parteneri media.

Cu această ocazie se vor prezenta Programele de Ameliorare ale raselor Charolaise și Limousine, Programul informatic de gestiune a Exploației și Registrului Genealogic, sinteza celor 10 ani de funcționare a A.C.B.C.R. și proiectele viitoare, concomitent cu expoziție de animale și utilaje precum și degustarea produselor din carne provenită de la fermele cu lanț integrat ale membrilor A.C.B.C.R.

Și pentru că o friptură bună se asortează cu o ambianță sonoră pe măsură, “garnitura muzicală” a evenimentului va fi asigurată de artiști de renume: Radu Ciordaș
Maestrul Nicolae Gribincea și Ansamblul “Plăieșii” de la Chișinău si Ansamblurile de dansuri: “Plaiurile Pojorâtei”, “Străjerii Bucovinei”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole