Crăciun și Revelion în Apuseni: ”Baie la ciubăr” în aer liber, plimbări cu sania şi drumeții

cabana_iarnaAproape toate locurile de cazare din stațiunile Arieșeni și Albac din Munții Apuseni, dar și din împrejurimi, sunt rezervate de Revelion, iar proprietarii de pensiuni au pregătit oferte speciale – de la plimbări cu sania sau drumeții la obiectivele turistice, până la ”baie la ciubăr” în aer liber.
Locurile de cazare de Revelion sunt ocupate în proporție de aproape 100% în Munții Apuseni, zonă denumită ”Mica Elveție a României”, iar prețurile pornesc de la 100 de lei camera de două persoane pentru o noapte și ajung la 800-900 de lei, în funcție de servicii și facilități. De Crăciun nu sunt mai mulți turiști decât în weekendurile obișnuite de iarnă, susțin proprietarii, dar nici prețurile nu sunt mai mari și variază între 60 și 200 de lei, pe noapte, pentru o cameră dublă.
De exemplu, la o pensiune de trei stele din Arieșeni, prețul la o cameră dublă pentru două nopți, de vineri până duminică, în weekendul de Crăciun, este 362 de lei. Unitatea de cazare dispune de acces gratuit la internet WiFi, parcare privată, zone de relaxare cu terasă, iar camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, baie cu articole de toaletă și vedere la munte sau lac. (Integral pe ziarulunirea.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole