COVID-19 te tine in casa, GAL-ul iti face cumparaturile

Inițiativă în premieră luată de un GAL din județul Buzău. În plină epidemie de coronavirus, când oamenii sunt îndemnați să stea în casă și să evite spațiile aglomerate, Grupul de Acțiune Locală Crivățul de SUD-EST lansează o campanie gratuită de ajutor pentru bătrâni. Mai exact, angajații și președintele  GAL-ului vor face cumpărăturile în această perioadă pentru toate persoanele vârstnice care le vor cere ajutorul.

De astăzi, GAL-ul din Buzău a pus la dispoziție un număr de telefon, respectiv 0786904720, la care vor putea să sune toți bătrânii din Rm-Sărat dar și zona limitrofă a municipiului, și să transmită lista de cumpărături.

”Protejează-te de COVID-19! Stai în casă! Ne poți spune de ce ai nevoie (medicamente, dezinfectanți, alimente, produse de igienă), iar noi te ajutăm la cumpărături! Este mesajul cu care noi vrem să venim în ajutorul persoanelor vârstnice în această perioadă grea. Suntem opt persoane care vom merge la domiciliul celor ce ne vor cere ajutorul și le vom duce tot ce au nevoie. Ne vom deplasa cu două mașini, echipați corespunzător pentru a nu fi nici noi expuși vreunul pericol, și vom avea grijă ca acestor oameni să nu le lipsească nimic. Avem deja contacte cu doi furnizori de alimente și produse farmaceutice și de igienă așa că vom putea onora aproape toate cerințele oamenilor, inclusiv medicamente dacă ne vor da rețeta” a anunțat Ionuț Cercel, președintele GAL-ului.

Echipa GAL-ului va opera pe raza municipiului Râmnicu-Sărat dar și în comunele Râmnicelu, Boldu, Balta Albă, Ziduri, Bălăceanu, Puiești, Podgoria, Topliceni, Buda,Vâlcelele, Valea Râmnicului, Grebănu și Ghergheasa,

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole