Controale pe teren pentru tinerii fermieri care au depus cereri de finanțare la AFIR

Experții AFIR au început procedurile de vizită pe teren în fermele beneficiarilor care au depus cereri de finanțare pentru submăsura 6.1 – instalarea tinerilor fermieri. Astfel, cei care au depus proiecte pe această submăsură trebuie să se aștepte din moment în moment să fie sunați.

”Din informațiile mele de la alți fermieri, deja au fost sunați și li s-a spus că în săptămâna care vine vor veni la vizita pe teren. Probabil fiecare OJFIR are numărul de proiecte mai încărcat, mai numeros, dar să se aștepte fermierii să fie sunați în perioada următoare.

Îi atenționez pe toți telespectatorii noștri care au depus proiecte pe submăsura 6.1 să răspundă la telefon și la numerele pe care nu le au în agendă, pentru că ar putea fi experții de la OJFIR, iar având un volum foarte mare, nu va mai reveni prea curând. Dacă nu puteți să răspundeți, sunați dumneavoastră înapoi”, a precizat consultantul Marian Vișu-Iliescu în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

În privința volumului de cereri depuse, precizăm faptul că în total au fost depuse 4.302 cereri de finanțare, iar suma solicitată de tinerii fermieri este dublă față de bugetul de 100 de milioane de euro alocat submăsurii. Astfel, experții AFIR au un volum foarte mare de muncă pentru a selecta proiectele care vor intra la finanțare, mai ales ținând cont de faptul că se mai derulează în paralel și alte submăsuri.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole