CONTROALE PE LITORAL

În perioada 7-13 august.2017, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Constanța, acționând în baza planului de măsuri Litoral 2017, au desfășurat activități specifice de verificare și control al unităților economice turistice de pe raza județului Constanța.

Astfel, au fost verificate un număr total de 27 societăți comerciale, dintre care 12 unități turistice cu locuri de cazare, ocazie cu care, în urma verificărilor efectuate împreună cu echipe ale D.S.V.S.A. Constanța și Comisariatul Județean de Protecție a Consumatorului Constanța, au fost aplicate un număr total de 24 sancțiuni contravenționale, în valoare cumulată de 104.000 lei, totodată fiind confiscate diverse mărfuri (fructe și legume, produse textile și băuturi spirtoase), în valoare totală de 8.334 lei.

Ca activitate deosebită în cadrul acțiunilor desfășurate putem exemplifica măsurile aplicate de echipe mixte formate din ofițerii de poliție din cadrul SICE care au acționat împreună cu echipe din cadrul DSVSA Constanța și Comisariatul Județean de Protecție a Consumatorului Constanța, care în data de 12.08.2017, au acționat la un hotel din stațiunea Mamaia unde au fost constatate mai multe nereguli. În acest sens organele de control au procedat la sancționarea contravențională a agentului economic, fiind aplicată o amendă în valoare de 3.000 lei .

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole