CELE 20 DE AUTOBUZE ELECTRICE BYD FURNIZATE DE NEW KOPEL CAR IMPORT PRIMARIEI DIN CONSTANTA, PRIN LICITATIE PUBLICA, SUNT DEJA PE SOSELE

Bucuresti, octombrie 2022 – New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, anunta prezenta celor 20 de autobuze electrice BYD, pe drumurile publice din Constanta. Autobuzele au o lungime de 12 metri si podea joasa si vin la pachet cu 20 de statii de reincarcare lenta si 5 statii de incarcare rapida. Contractul, semnat in februarie 2021, face parte din proiectul  “Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 12 metri ses, Alba Iulia, Buzau, Constanta, Ploiesti”, cod SMIS 12773, fiind cea de-a doua licitatie castigata de New Kopel Car Import, dupa cea din Buzau, unde au fost, deasemenea, livrate 9 autobuze electrice similare, 3 statii de incarcare rapida si 9 statii de incarcare lenta.

Cele 20 de autobuze au fost fabricate in unitatea de productie BYD din Komárom, Ungaria, prima fabrică BYD destinata exclusiv pietei europene.

statii incarcare electrica autobuze

Autobuzele electrice BYD sunt extrem de performante prin autonomia lor ridicata si prin capacitatile de incarcare, traduse prin costurile reduse de infrastructura si de incarcare, garantia extinsa a bateriilor si a sistemelor precum si performantele eficiente de regenerare / franare. Gama autobuzelor BYD cuprinde tipodimensiuni de la 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri, pana la cele articulate de 18 metri.

In 2018, New Kopel Car Import devine importator in Romania al BYD, cel mai mare producator si vanzator de automobile electrice si autobuze din intreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vandute anual. BYD este o companie multinationala cotata la bursă, care produce autoturisme, autobuze, camioane, biciclete electrice, stivuitoare și baterii reîncărcabile. Cu 60.000 de autobuze electrice livrate in toata lumea si cu o prezenta europeana semnificativa, cu ambele capacitati de productie in Ungaria si Franta, precum si cu multe autobuze vandute in Italia, Anglia, Olanda, Israel si nu numai, BYD este cel mai mare producător de baterii litiu – fier fosfat (Li – FePO4) din lume, cu o capacitate de producție de baterii de 100 GWH în 2022 si cel mai mare producător de vehicule electrice din lume, cu o amprentă ecologică în peste 300 de orașe din peste 60 de țări din întreaga lume.

- Publicitate -

Sigle mici sixt

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole