Consiliul Județean Sibiu așteaptă oferte pentru pachetul lapte-corn

lapteConsiliul Județean Sibiu a lansat licitația pentru furnizarea produselor lactate și de panificație de care vor beneficia aproximativ 43.000 de preșcolari din grădinițele cu program normal de 4 ore și elevii din clasele 0-VIII din județul Sibiu, în cursul anului școlar 2016-2017.
Operatorii economici sunt așteptați să își depună ofertele la Consiliul Județean Sibiu până marți, 12 iulie, ora 11, iar deschiderea acestora va avea loc în aceași zi la ora 12. Licitația se va finaliza prin etapa electronică, în sistemul SEAP.
Valoarea estimată a contractului este de 8.140.929,15 lei fără TVA (1,07 lei/pachet lapte-corn).
Potrivit caietului de sarcini, produsele lactate de bază acceptate sunt laptele tratat termic sau UHT, iar ca produse derivate: iaurt simplu, lapte bătut, sana sau kefir. La produsele de panificație de bază sunt cornurile sau batoanele, iar ca produse derivate acceptate: covrigii simpli sau biscuiții uscați.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole