Consiliul Județean Sibiu așteaptă oferte pentru pachetul lapte-corn

76

lapteConsiliul Județean Sibiu a lansat licitația pentru furnizarea produselor lactate și de panificație de care vor beneficia aproximativ 43.000 de preșcolari din grădinițele cu program normal de 4 ore și elevii din clasele 0-VIII din județul Sibiu, în cursul anului școlar 2016-2017.

Operatorii economici sunt așteptați să își depună ofertele la Consiliul Județean Sibiu până marți, 12 iulie, ora 11, iar deschiderea acestora va avea loc în aceași zi la ora 12. Licitația se va finaliza prin etapa electronică, în sistemul SEAP.

Valoarea estimată a contractului este de 8.140.929,15 lei fără TVA (1,07 lei/pachet lapte-corn).

Potrivit caietului de sarcini, produsele lactate de bază acceptate sunt laptele tratat termic sau UHT, iar ca produse derivate: iaurt simplu, lapte bătut, sana sau kefir. La produsele de panificație de bază sunt cornurile sau batoanele, iar ca produse derivate acceptate: covrigii simpli sau biscuiții uscați.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult