CONGRES DE AROMATERAPIE, LA CLUJ-NAPOCA

În perioada 2-4 martie 2017, va avea loc primul Congres de Aromaterapie din România, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca.

Congresul este organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Academia Oamenilor de Știință din România — filiala Cluj, împreună cu Școala de Aromaterapie București.

Evenimentul se adresează studenților, absolvenților și practicienilor din domeniile Farmacie, Medicină, Asistență Medicală, Nutriție și Dietetică, Biologie, Chimie, Medicină Alternativă, Agronomie etc.

Primul Congres de Aromaterapie din România își propune abordarea unei teme din domeniul sănătății, dar și pentru cei care doresc să acumuleze noi cunoștințe despre aromaterapia fundamentată științific.

Programul științific al Congresului se concentrează pe rezultatele cercetărilor științifice și aplicațiile medicale ale uleiurilor esențiale. Lucrările prezentate vor aduce în prim plan aspecte teoretice și practice ale aromaterapiei, fiind evidențiate și implicații ale plantelor aromatice și ale uleiurilor esențiale în industria alimentară și cosmetică.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole