26 mai 2022 - 21:24

Ora 20:00 Conferința VITICON 2021 – Noutăți pentru sectorul vitivinicol

În premieră pentru industria agribusiness din România, Agricover transformă conferințele tradiționale în emisiuni de televiziune! Azi, începând cu ora 20:00, Agricultura la Raport cedează spațiul de emisie celui mai prestigios eveniment dedicat viei, vinului si viticultorilor – Conferința VITICON 2021.

Pe parcursul orelor de emisiune au fost prezentate inovații tehnologice pentru sectorul vitivinicol prin intermediul prezentărilor susținute de către reprezentații companiilor globale, producătoare de inputuri agricole.

De asemenea, prin intermediul reportajelor dedicate, câțiva dintre cei mai recunoscuți specialiști, oenologi și proprietari de crame din România își spun poveștile cu și din pasiune pentru vin. Moderată de Cătălin PĂDURARUexpert piața in de vin și președinte VINARIUM International Wine Contest, emisiunea prezintă și experiența inedită a organizării unui concurs internațional de vin în pandemie.

VITICON este o tradiție pentru Agricover și are forța necesară pentru a reuni viticultori, producători de vin, reprezentanți ai cramelor, oenologi și experți din Lumea Vinului și continuă susținerea demersurilor pentru a se apropia de un obiectiv comun, acela de a construi împreună un brand viticol pentru România. Așadar, azi, ora 20.00 vă așteptam în fața televizoarelor în număr cât mai mare!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.