CONFERINȚĂ DESPRE FONDURILE EUROPENE, LA CLUJ

Conferința “Agrobusiness în România” este un proiect adresat studenților, fermierilor, dar și persoanelor ce își doresc să investească sau să evolueze în acest domeniu.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Aceasta are drept scop încurajarea accesării fondurilor europene în vederea demarării propriei afaceri, cunoașterea oportunităților, dar și a riscurilor specifice acestui domeniu. Inițiativă a Asociației Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness (SEMA), proiectul își propune să stimuleze dorința participanților de a acumula noi cunoștințe și de a le pune în practică pe baza informațiilor obținute în cadrul conferinței. Proiectul se află la cea de-a doua ediție, prima fiind un real succes.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Astfel, în data de 30.05.2017 ne propunem ca un număr de aproximativ 200 de participanți din întreg spațiul clujean, să-și satisfacă curiozitățile privind modalitatea de accesare a fondurilor europene, implicațiile pe care le presupune demararea unui astfel de proiect,riscurile, precum și posibilitățile reale de punere în practică a acestor informații.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Conferința se va desfășura pe o durată de aproximativ 5 ore, cu o pauză de prânz de 40 de minute. În cadrul acesteia, vor fi invitați speakeri antreprenori, profesori universitari, funcționari ai instituțiilor statului abilitate în acest domeniu, dar și foști absolvenți ai specializării Economie Agroalimentară și a Mediului din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor care au accesat fonduri europene și dețin afaceri în domeniu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole