Condamnat la închisoare: Și-a omorât vărul în timp ce muncea în curtea unei vecine

Un bărbat care muncea cu ziua în curtea unei vecine împreună cu vărul său, a fost condamnat la închisoare după ce chiar el l-a omorât. 

Verii din comuna Bengești – Ciocadia, județul Gorj, se aflau în curtea unei vecine, ajutând-o la treburile gospodărești, când la un moment dat, o ceartă a escaladat între cei doi. Agresorul, sub influența băuturilor acoolice s-a năpustit asupra vărului său și l-a izbit de mai multe ori cu capul de pământ. Victima, fără puteri, zăcea la pământ, iar agresoul a continuat să-l lovească cu cruzime până când a intervenit fratele agresorului și i-a despărțit. Agresorul a fugit de la locul faptei, iar victima a plecat acasă pentru a se odihni. A doua zi, soția victimei l-a găsit inconștient, moment în care a cerut intervenția serviicilor medicale. Două zile mai târziu, medicii au constatat decesul bărbatului, conform gorjeanul.ro

Incidentul a avut loc în primăvara anului trecut, iar autoritățile au constat că agresorul nu este la prima abatere violentă. Astfel, Tribunalul Gorj, a stabilit sentința finală în martie 2024 pentru agresor, acesta fiind condamnat la 10 ani de închisoare și peste 125.000 de lei daune materiale familiei victimei. 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole