CONCURSUL PRODUCATORILOR DE RAPITA – DEKALB „GENERATIA 6 TONE” – LA A DOUA EDITIE

Concursul DEKALB ”Generația 6 tone” ajunge la doua ediție
Monsanto România continuă și anul acesta concursul DEKALB ”Generația 6 tone”.
Producătorii de rapiță se pot bucura și acest sezon de premiile oferite de DEKALB, dacă ating sau depășesc producții de 6t/ha. Fermierii din România sunt provocați să semene cel puțin 25 de hectare cu hibrizii de rapiță DEKALB, dintr-o varietate de 11 produse pe care Monsanto le comercializează în prezent în România: DK EXCELLIUM, DK EXCEPTION, DK EXODUS, DK EXPRESSION, DK EXPRIT, DK EXSTORM, DK IMIDO CL, DK IMMINENT CL, DK IMPRESSION CL, DK IMARET și DK EXPANSION.

”Concursul DEKALB Generația 6t este o formă de încurajare pe care o dăm producătorilor de rapiță din România, care folosesc deja produsele noastre. Este o provocare dar și un suport pe care îl oferim fermierilor în noua campanie de semănat. Suntem încântați de rezultatele concursului de anul trecut, care a avut producții excepționale, mai ales sudul României. Vom continua să le recompensăm munca depusă și să fim aproape de fermierii care ne sunt parteneri și care s-au întrecut în a avea producții cât mai bune folosind rapița DEKALB”,
spune Daniel Stanciu, Director de Marketing Monsanto România.

Pentru a se înscrie în concurs, fermierii trebuie:

• să depună formularul de înscriere în concurs furnizat de cӑtre reprezentantul de  vȃnzӑri al Monsanto Romȃnia SRL, până la data de 30 mai 2018;
• să semene oricare dintre următorii hibrizi DEKALB pe o suprafață minimă cultivată de 25 de hectare: DK EXPANSION, DK IMARET, DK EXCELLIUM, DK EXCEPTION, DK EXODUS, DK EXPRESSION, DK EXPRIT, DK EXSTORM, DK IMIDO CL, DK IMMINENT CL, DK IMPRESSION CL ;
• să valideze rezultatele prin recoltarea a cel puțin 1 ha în prezența reprezentantului DEKALB ;

Premiile concursului DEKALB ”Generația 6t”

DEKALB va acorda următoarele premii fermierilor care au înregistrat primele trei rezultate în concurs (în fiecare caz – sub 6 tone la hectar):
• Locul I – 40 saci cu semințe de rapiță (1,5 milioane semințe/sac din hibrizii DK EXCEPTION, DK EXPRESSION) ;
• Locul 2 – 30 saci cu semințe de rapiță (1,5 milioane semințe /sac din hibrizii DK EXCEPTION, DK EXPRESSION) ;
• Locul 3 – 20 saci cu semințe de rapiță (1,5 milioane semințe/sac din hibrizii DK EXCEPTION, DK EXPRESSION) ;
• Orice participant care obține o recoltă de peste 6 tone la hectar va primi 60 de saci cu semințe de rapiță (1,5 milioane semințe/sac) din hibrizii DK EXCEPTION, DK EXPRESSION).

Anul trecut, Premiul concursului ”Generația 6t” a mers la SC ALVALEX SRL, Jud. Teleorman, care au reușit performața de a depăși 6 tone, cu o producție de 6.040 kg realizată din semințele de rapiță DEKALB EXCEPTION.
Regulamentul concursului se poate accesa și pe pagina de internet www.dekalb.ro/concurs6trapita

sursa:dekalb.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole