15 August 2022 - 22:43

Comisia Europeana someaza Romania: ”Opriti exporturile de animale vii”

România a primit un mesaj dur din partea Comisiei Europene, în urma dezastrului din Portul Midia, în care peste 14.000 de oi au murit înecate după ce vasul pe care se aflau s-a răsturnat și a început să se scufunde. 

Revoltat de imaginile surprinse la fața locului, comisarul pentru Sanate, şi Siguranţa Alimentelor a cerut Guvernului de la Bucureşti să stopeze exportul de animale vii, până când se vor afla toate cauzele acestei tragedii, iar cei vinovați vor plăti. 

“Cer guvernului român să oprească toate exporturile de animale vii până când cauzele tragediei vor fi elucidate,” estemesajul transmis de Vytenis Andriaukaitis, Comisarul european pentru Sănătate și Siguranța Alimentelor. 

Potrivit autorităților, în zonă se poate vorbi deja de pericolul unui dezastru ecologic, ținând cont că miile de cadavre ale oilor au intrat în contact cu apa mării.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole