27 mai 2022 - 19:35

Comisia Europeana a hotarat! Decizie importanta pentru fermieri in 2020

Parlamentul European a votat pentru flexibilitatea între piloni în anul calendaristic 2020, în vederea garantării sprijinului fermierilor europeni, informează Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European. العاب روليت

Potrivit unei postări de pe pagina de facebook a eurodeputatului, săptămâna aceasta, Parlamentul European a adoptat raportul privind disciplina financiară începând cu exercițiul financiar 2021 și flexibilitatea între piloni în anul calendaristic 2020. Flexibilitatea între piloni este un transfer opțional de fonduri între plățile directe și dezvoltarea rurală.

Scopul acestei propuneri este de a oferi certitudine și continuitate în ceea ce privește acordarea de sprijin fermierilor europeni în anul 2020 și de a asigura respectarea plafoanelor bugetare ale FEGA, prin adaptarea a două acte legislative ale politicii agricole comune (PAC).

În ceea ce privește plățile directe, a fost prelungită la anul calendaristic 2020/exercițiul financiar 2021 flexibilitatea între piloni prevăzută pentru anii calendaristici 2015-2019. identical لعبة Cuantumul disponibil pentru plățile directe are un impact asupra opțiunilor alese de statele membre în privința sprijinului cuplat facultativ, comunicate în august 2019. Totuși, statele membre pot reveni asupra deciziilor referitoare la sprijinul cuplat facultativ.

Până la 31 decembrie 2019, statele membre trebuie să notifice procentajul din propriul pachet financiar pentru plăți directe pe care își propun să îl transfere la pachetul financiar pentru dezvoltare rurală pentru anul calendaristic 2020 (adică exercițiul financiar 2021).

Nu mult după aceea, statele membre vor trebui să notifice procentajul din propriul pachet financiar pentru dezvoltare rurală pe care își propun să îl transfere la pachetul financiar pentru plăți directe pentru anul calendaristic 2020. nice fc Astfel, prin adoptarea acestui raport, se oferă certitudine și continuitate în ceea ce privește acordarea de sprijin fermierilor europeni.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.