28 mai 2022 - 14:29

Comercianti din Galati, amendati dupa ce au vandut carne colorata ca sa para ”de tara”

Polițiștii din Galați au descoperit mai mulți comercianți care vindeau carne de pasăre colorată cu o substanță galbenă, pentru a da impresia că sunt pui de la țară, informează Mediafax. Agenții au intervenit după ce mai mulți cumpărători s-au plâns că puii s-au decolorat atunci când i-au pregătit pentru gătire. 

În urma raziei, polițiștii au confiscat aproximativ 12 kilograme de carne de pasăre pentru distrugere și i-au amendat pe comercianți. 

”Cantitatea de 12 kg de carne de pasăre a fost ridicată în vederea confiscării și predată unui operator economic autorizat, pentru distrugere. Persoanele în cauză au fost sancționate cu amendă în valoare de 500 de lei, fiecare. De asemenea, pentru a nu fi sancționată, la vederea oamenilor legii, o a treia persoană a fugit de la locul faptei, abandonând o cantitate de 9,5 kg carne de pasăre”, a informat Biroul de Presă al Poliției Locale Galați.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.