Comercianți de cereale cercetați pentru furt calificat!

Polițiștii au destructurat un grup infracţional organizat, format din angajaţi ai unei firme din Portul Constanţa, transportatori şi administratori de societăţi comerciale din domeniul comerţului cu cereale, specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat, informează AGERPRES, citând un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanța.

„Astăzi, 29 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Astfel, sunt puse în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară, dintre care 10 în judeţul Constanţa, 2 în judeţul Ialomiţa şi 1 în judeţul Brăila”, se arată în comunicatul de presă transmis miercuri de IPJ Constanţa.

Din cercetări a reieşit că, în anul 2021, mai multe persoane – angajaţi ai unei societăţi comerciale din Portul Constanţa, transportatori şi administratori de societăţi comerciale din domeniul comerţului cu cereale – ar fi sustras aproximativ 500 de tone de uree din magaziile respectivei societăţi comerciale, prejudiciul estimat ridicându-se la aproximativ 1.300.000 de lei.

Acțiunea polițiștilor din portul maritim a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, precum și de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, al serviciilor de combatere a criminalităţii organizate Ialomiţa şi Brăila şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole