COLECTARE DE BUNE PRACTICI DE PROMOVARE IN DOMENIUL “SANATATE SI SISTEME ALIMENTARE DURABILE”

La inițiativa DG SANTE și a Președinției Austriece se colectează date și cele mai bune practici de promovare în domeniul „sănătate și sisteme alimentare durabile”, în cadrul conferinței cu tema: „Alimentația oamenilor – sănătatea oamenilor. Către sisteme sănătoase și sustenabile pentru alimentele europene”, care se va desfășura la Viena în perioada 22 -23 noiembrie 2018.

Organizațiile interesate pot trimite exemple de bune practici până la data de 31 august a.c. Acestea vor fi evaluate de DG SANTE pe baza criteriilor adoptate de statele membre ale UE în cadrul Grupului de coordonare privind promovarea sănătății, prevenirea bolilor și gestionarea bolilor transmisibile.

Detaliile privind subiectele de interes precum și modalitatea de transmitere a datelor se găsesc la următorul link: https://webgate.ec.europa.eu/dyna/bp-portal/.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult