26 mai 2022 - 17:21

CLUJ: PUNCT DE SACRIFICARE A MIEILOR LA DEZMIR

Crescătorii de oi din Cluj au deschis, pentru perioada premergătoare Paștelui, un punct de sacrificare a mieilor în Dezmir, la Agro Transilvania. 

Reprezentanții Asociației Crescătorilor de Animale Someșana au declarat că acesta va funcționa în aceste zile pentru a prelua mieii fermierilor din Cluj și a județelor limitrofe. Zilnic, la centru, sunt aduși în jur de 100 de miei care, după tăiere ajung pe piața din zonă. مباريات يورو 2024 În total, în această perioadă sunt așteptați la centru circa 600-1000 de miei, potrivit aceleiași surse.

În acest moment, potrivit aceleiași surse, prețul cărnii de miel oscilează în jurul valorii de 10 lei pe kilogram, în viu și de 22-25 lei/kilogram tăiat, adică prețurile au rămas la același nivel ca în 2016. كأس العالم للأندية 2023 جدول

Crescătorii clujeni se tem că prețurile vor scădea în zilele imediat următoare și că, din acest motiv, vor avea doar de pierdut, mai ales că, deși se vorbește mult despre redeschiderea unor piețe de export, ei nu au reușit să intre pe lista exportatorilor. العاب لربح المال

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.