CLUJ: MAI MULTE PERSOANE RETINUTE PENTRU FURT DE LEMNE

In14 august a.c., polițiștii de la Serviciul de Ordine Publică și cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au efectuat 8 percheziții în locații din municipiul Cluj-Napoca, oraș Huedin și comunele Beliș, Poieni și Mărișel, din județul Cluj.

La activități au participat și polițiști din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Huedin, de la Poliția Municipiului Cluj-Napoca, criminaliști, precum și jandarmi.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie și au fost sechestrate obiecte și diverse sume de bani.

În cauză au fost extinse cercetările față de trei bărbați, în vârstă de 50, 40 și 59 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, comuna Beliș, respectiv comuna Poieni, județul Cluj, care, la data săvârșirii faptelor, îndeplineau atribuții de lucrători silvici.

Urmare a administrării probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a bărbaților, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la infracțiunea de tăiere ilegală de arbori din fondul forestier național, furt de arbori din fondul forestier național și fals intelectual.

Prejudiciul stabilit până în prezent se ridică la echivalentul în lei a aproximativ 250.000 de euro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole