Clienții împotriva crescătorilor de animale: ,,Mai scădeți la preț, nu au oamenii bani”

Odată cu apropierea sărbătorilor religioase, crescătorii de animale cu greu fac față clienților interesați să își cumpere miel. Totodată, fermierii sunt într-o dilemă atunci când vine vorba de prețul pe care să-l ceară. 

Mai multe controverse între clienți și fermieri au apărut pe o pagină de Facebook, după ce unul crescător de animale și-a întrebat colegii cu privire la prețuri:

„Fermieri, ce preț stabiliți pentru paștele catolicilor la miel carcasa?” , în urma căreia au apărut și primele răspunsuri de la clienți: „Puneți 30 sau 35 de lei, nu au oamenii bani”.  

„Voi vreți o grămadă de bani pe miei, dar porumbul nu cred că l-ați cumpărat atât de scump ca să cereți un asemenea preț”, a scris un alt client nemulțumit. 

Totodată, au venit și încurajări din partea colegilor: „45 că toate sunt scumpe”, a spus un alt fermier, pe când foarte mulți clienți spun că urmăresc postarea pentru a afla care este acel preț „corect”. 

Conform retail.ro, anul trecut, prețul mieilor a început de la 55 lei în lanțurile mari de magazine. 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole