Claudiu Franc, reales presedinte al FCBR! Decizii importante pentru crescatorii de bovine

În cadrul Adunării Generale a Federației Crescătorilor de Bovine din România (FCBR), Claudiu Frânc a fost reales în funcția de președinte al FCBR. Astfel, fermierul a câștigat cel de-al treilea mandat în fruntea federației.

Frânc a fost reales în aplauzele celor prezenți în sală, acesta având susținere totală din partea membrilor FCBR, neexistând nici un alt contracandidat.

Actualul președinte și-a ales și consiliul director, care a fost supus votului Adunării Generale. Astfel, cei trei vice-președinți sunt: Merlușcă Marioara, Moldovan Radu și Chivu Victor.

În cadrul adunării s-a mai hotărât și excluderea a patru organizații din cadrul federației, din cauza neîndeplinirii criteriilor. De asemenea, a mai fost prezentat raportul de activitate al FCBR pentru anul 2019.

Mai mult, FCBR a semnat cu Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală din România (FNGAL) un protocol de colaborare pentru sprijinirea fermierilor în accesarea de fonduri pentru dezvoltare, vorbindu-se de fonduri mai mari pentru fermieri.

- Publicitate -

Echipa AGRO TV este prezentă la eveniment și vă vom ține la curent cu toate detaliile de la adunarea FCBR. Rămâneți alături de platforma media AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole