Claudiu Frânc (FCBR): Vegetalul este cu 70% în conturi, zootehnia nu are nimic.Acum vrem să bulversăm APIA?

franc3Claudiu Frânc, preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România, a afirmat că mitingul din 7 iunie, organizat de fermierii din sectorul vegetal, în principal, nu face altceva decât să agite spiritele în APIA, acum când urmează ca şi crescătorii de animale să îşi primească subvenţiile.
„Nu înţeleg de ce în martie, când am protestat, pentru mai multe probleme care s-au rezolvat, colegii noştri au spus că avem interese politice. Nu s-a văzut că noi nu am cerut capul nimănui, ci doar să intrăm în legalitate. În Franţa chinezii au reuşit să cumpere 17.000 de hectare de teren şi a ieşit un scandal imens, după care s-a schimbat legea urgent. Noi ne chinuim să schimbăm Legea Vânzării fiindcă s-au vândut milioane de hectare şi nu reuşim să schimbăm nimic”, a spus Frânc.
Acesta a mai declarat că:
„Vegetalul este cu 70% în conturi, zootehnia nu are nimic.Acum vrem să bulversăm APIA? Ştim ce se întâmplă în ţară şi vrem ca după ce se termină campania de plăţi să cerem socoteală pentru ce s-a întâmplat, dar nu mai repede.”, a mai spus acesta.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole