Claudiu Frânc (FCBR): Reguli noi pentru asociaţii

franc3După ce asociaţiile nu au fost luate în calcul pentru plăţile MADR, ci doar fermierii activi, s-a revenit  asupra actului care reglementa acest lucru, aşa că asociaţiile vor putea intra şi ele în plată, în anumite condiţii, după cum a anunţat la AGRO TV, Claudiu Frânc, preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România.
„M-am supărat să văd că asociaţiie nu sunt luate în calcul până acum.Eu sunt fermier activ, domnul Rădulescu e fermier, dacă ne punem împreună nu mai suntem fermieri activi. Chiar după discuţiile din această săptămână cu directorul ANSVSA s-a decis ca asociaţiile să primească coduri de exploatare de la veterinari. Din păcate modificarea ordinului emis să stea în dezbateri 10 zile. Asociaţiile trebuie să înţeleagă până atunci să aibă statutul, bilanţul, justificarea şi un angajat part-time pe care să le verifice ANZ. Asociaţia va duce la veterinar hotărârea de la judecătorie şi actul de la ONRC”, a subliniat Frânc.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole