Claudiu Frânc (FCBR): Mă aştept ca în 15 iunie să avem lista cu animalele eligibile la plată, nu înainte

 
vacisswClaudiu Frânc, preşedintele FCBR, estimează că abia la mijlocul lunii vor fi gata listele cu animalele eligibile pentru plata subvenţiilor, şi nu înainte. Cu toate acestea el nu vrea să facă presiuni asupra funcţionarilor APIA, pentru ca din cauza acestora să apară greşeli în dosare şi să se piardă bani.
„Având 200.000 de dosare depuse la APIA şi, în plus, cam aproape tot atâtea pe oaie, o sută şi ceva de mii, înseamnă că o treime din cererile de la APIA vin din zootehnie. Apreciez că Guvernul a dat actele normative şi au aprobat plafoane maxime de plată. Eu am spus de la început, că trebuie analizate cu atenţie toate dosarele şi nu vom face nicio presiune până nu se parcurg  toate, altfel riscăm să pierdem banii. Pe ANTZ s-au făcut greşeli mari, aşa că nu e bine să cerem să fie urgentate procedurile, să apară iar gafe. Am obţinut sumele maxime care ne puteau fi acordate, aşa că trebuie să înţelegem situaţia. În aceste condiţii  mă aştept ca în 15 iunie să avem lista cu animalele eligibile pentru plată, nu înainte”, a declarat Frânc

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole