Claudiu Frânc (FCBR): Avem şase fabrici de lapte praf în România

lapteProcesatorii au sugerat fermierilor să se dezvolte pentru a putea rezista pe piaţă. O idee a fost să înfiinţeze fabrici de lapte praf în România, pentru a transforma laptele din perioada de supraproducţie în praf, pe care să îl folosească atunci când laptele produc mai puţin.
Preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România, Claudiu Frânc, a anunţat că în România există deja asemenea fabrici, pasul înainte a fost făcut , deci, iar unele funcţionează foarte bine.
„Orice s-ar spune avem şase fabrici din România care fac lapte praf. Una este în Covasna, şi face un lapte foarte bun, nu că aş vrea să îi fac reclamă. La Suceava mai avem una…Ele transformă laptele în perioadele de supraproducţie în praf, pentru a-l folosi iarna. Este lapte natural, din care s-a scos apa”, a spus preşedintele FCBR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole