A spus-o chiar premierul Ciucă! Se schimbă decizia cu plafonarea prețului la lemn de foc!

Decizia privind plafonarea prețului la lemn de foc, care prevedea o limită de 400 de lei metrul cub, nu mai este de actualitate! A spus-o chiar premierul Nicolae Ciucă, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, arătând că se vor lua măsuri privind corectarea OUG 134/2022.

„La Ministerul Mediului s-a făcut o analiză cât costă un metru cub de lemne la Romsilva. Preţul mediu pe care ni l-au comunicat… în analiza pe care am făcut-o înainte de a lua decizia s-a menţionat 200 de lei pe metru cub la lemn şi am considerat că 400 de lei pe metru cub asigură oarecum celelalte costuri care intră în întreg procesul de asigurare a lemnelor de foc. Se dovedeşte că nu este tocmai conform cu realitatea, de aceea vom lua măsuri de corectare. Avem puterea să recunoaştem acolo unde greşim şi să luăm măsuri în consecinţă”, a declarat Nicolae Ciucă în legătură cu plafonarea prețului la lemn de foc.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole