Cioloș le-a promis țăranilor că o să-i protejeze de animalele sălbatice

Premierul vrea să modifice Legea vânătorii.
wild-pigs-1332260_1280
Aflat la Sibiu, la o întâlnire la care au mai participat miniștrii Mediului și Agriculturii, Dacia Ciolos le-a promis agricultorilor că va luă măsuri pentru că animalele sălbatice să nu mai provoace pagube în acest sector economic.
“Au fost discuții legate de Legea vanătorii și de pagubele pe care animalele sălbatice spun producătorii că le fac cu impact din ce în ce mai mare în ultimii ani. E un subiect pe care urmează să-l discut cu ministrul Mediului, cu ministrul Agriculturii, există în Parlament acum o Ordonantă de Urgentă pe care noi am adoptat-o la începutul anului care viză dacă țineți minte toată discuția aceea cu câinii ciobănesti. La acea Ordonantă când ea va fi discutată în Parlament am putea veni și cu alte câteva propuneri de amendamente care să includă și alte probleme pe care le-am putea rezolvă cu această ocazie”, a declarat premierul Dacian Cioloș.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole