Ciolacu taie în carne vie: Se desființează peste jumătate din instituțiile subordononate MADR!

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Caransebeş, că în acest an vor fi reorganizate între şase şi nouă ministere, între aceste instituţii aflându-se și Ministerul Agriculturii, alături de Ministerul Transporturilor, Ministerul Muncii şi Secretariatul General al Guvernului (SGG), relatează AGERPRES.

Potrivit prim-ministrului, că nu poate fi vorba despre o amânare a acestui proces de reorganizare, care va continua şi anul viitor, la nivelul tuturor ministerelor.

„Vom finaliza între şase şi nouă ministere, anul acesta, şi pe urmă vom continua. Nu sunt adeptul de a face nişte lucruri pe colţul biroului. Am văzut costurile, de exemplu, în energie, când s-au făcut anumite ordonanţe pe colţul biroului şi ne-a costat foarte mult, pe noi toţi, pentru că banii din buget sunt ai noştri, la toată lumea”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Premierul a menționat, printre altele, că la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) vor mai rămâne circa 43 de instituţii, din cele aproximativ 111 existente.

„Sunt ministere importante, Ministerul Muncii – categoric se va face anul acesta, ştiţi promisiunile făcute. SGG-ul se va face anul acesta, Ministerul Agriculturii – acolo erau vreo 111 instituţii, rămân vreo 43. Sunt foarte multe modificări, dar am luat un timp, astfel încât să nu greşim şi să gândim foarte bine această reorganizare. Nu este o amânare propriu-zisă”, a mai spus premierul Marcel Ciolacu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole