Ciolacu, despre scumpirile la raft: „Nu au niciun fundament economic!”

Scumpirile la raft cu care se confruntă consumatorii români în ultima vreme, în special cele realizate prin practica micșorării cantităților produselor păstrând aceleași ambalaje, au fost din nou taxate de premierul Marcel Ciolacu, care a apreciat că acestea nu au niciun fundament economic.

„Urmează să vină şi Ministerul Economiei şi Ministerul Agriculturii cu modificare legislativă. Am vorbit asta şi cu domnul preşedinte de la Consiliul Concurenţei, să vedem demersurile cu acele scumpiri, din punctul meu de vedere, care nu au niciun fundament economic, la detergenţi de aproape 26%. Că dacă nu ar fi fost aceste scumpiri, am fi vorbit de o scădere şi mai mare a inflaţiei”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri, la Constanța, unde a participat la evenimentul „DP WORLD-20 de ani de eficienţă şi inovaţie în România” şi la operaţionalizarea noii investiţii de infrastructură portuară în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Portului Maritim Constanţa.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole